четвер, 20 січня 2011 13:21

"Зараз дівчата кидаються на хлопців, як ворони на сир"

У четвер, 13 січня о 21.00 у Києві на вул. Горького відкривали ресторан "Шляпа". На вечірку запросили 300 гостей. Дрес-код передбачав капелюхи. Але гостей без головних уборів теж пропускали.

- Я почуваюся повним дурачком, - крутиться перед дзеркалом 42-річний киянин Олексій Матюхін. Він у великому червоному капелюсі з рогами. - Ще б хвоста мені почепила, - каже 19-річній Юлі у рожевому капелюшку. Олексій два роки тому розлучився. З Юлею зустрічається чотири місяці.

- Масік, не бурчи. Тобі з рогами краще, ніж без них. Під шляпою ніхто не побачить, що у тебе вже волосся сиве.

Обоє регочуть, стають у чергу до гардероба. Огрядна пані підбором наступає Олексієві на ногу, він зойкує, кривиться, а на вибачення жінки каже:

- Нічого страшного. Я майже не відчув.

З Юлею пробираються до залу ресторану. Беруть по келиху вина.

- Пусік, я хочу коктейльчик, - каже дівчина так, щоб усі присутні почули. Кладе руку чоловікові на плече, цілує у шию.

- Юлю, коктейлі на барі платні. Попий вина або мартіні.

Жінка не в короткій спідниці не простудить собі одне місце і народить здорових дітей

- Але, пусік, я хочу з льодом і лимончиком.

Олексій дістає з набитого картками гаманця 100 грн, кличе офіціанта.

За кілька хвилин Юля цідить коктейль через тонку трубочку.

Ситуацію спостерігає власниця шлюбної агенції Ольга Шепельова, 34 роки. На вечірку її запросила подруга-ресторатор.

- На такі заходи часто приходять старші чоловіки, - каже. - А дівчата тут усі незаміжні. Бо жінка, що має чоловіка, не сидітиме опівночі в ресторані. Он подивіться, - киває у бік жінок, які сидять на білих диванчиках уздовж стіни. - Вони ж очима стріляють. Тепер час такий, що дівчата кидаються на хлопців, як ворони на сир. Пропоную чоловікам обирати жінку не за найдовшими ногами та глибоким декольте, а за тим, як себе поводить. Якщо на фуршеті не напихається канапками, значить скромна. П'є воду замість вина - не захоплюється випивкою. Коли жінка не в короткій спідниці, то не простудить собі одне місце і народить здорових дітей. Жінкам раджу оминати такі місця десятою дорогою. Сім'янина тут шукати марно, - поглядає на трьох чоловіків за 40, які затягуються сигаретним димом біля барної стійки.

- Тільки наївна може повірити, що у свої 40 цей холостяк запропонує вам руку і серце, перевезе до себе і хотітиме троє дітей. Це - вічні женихи. Вони шукають дівчат на вечір. Такий чоловік навіть не платить за жінку. Повечеряли, кожен розплатився за те, що з'їв. Якщо ввечері буде секс, сідають в одне таксі. Коли побачення не вдалося - їдуть у різних машинах.

Під сценою юрмляться з півсотні гостей. Там розігрують сертифікати на 400 грн. На них можна замовити вечерю в ресторані на двох. Жоден гість не може відповісти на запитання ведучого: "Як називався головний убір заміжньої українки у XVII столітті?"

О 23.00 обіцяють виступ переможця телепроекту "Х-фактор" Олексія Кузнецова, 19 років. Кілька його фанаток - неповнолітніх дівчат у джинсах та кедах - заглядають у ресторан крізь вітрину. Охоронці не пропускають їх без запрошення.

- Кузнецов вдавав у проекті бідного боксера, плакався всім, що в нього прості батьки, що він хоче співати, а грошей немає, а сам під ресторан на джипі приїхав, - каже 16-річна Марія Ольхова. Вона прийшла подивитися на виступ іншого учасника проекту Олександра Кривошапка. - Коли він вилетів, я за Кузнецова голосувала, бо шкода було хлопчика. Кажуть, у нього батьки - бізнесмени, а в його дівчини тато чи дядько - депутат.

У чорній болоньєвій куртці з обшитим хутром капюшоном до охоронців підходить 24-річний хореограф Сергій Костецький. Він став знаний після участі в телепроекті "Танці з зірками".

- Хто такий? - запитує лисий охоронець.

- Костецький.

- У віп-списках не бачу. Саш, тут Костецький якийсь прийшов. Пропускати? - перепитує в іншого охоронця.

- Я не знаю такого. Ну пропусти.

На червоній доріжці Костецького зустрічають худорляві моделі в білих купальниках та карнавальному вбранні з пір'я. Проводять до ресторану через гардероб поза чергою.

Гостей пригощають салатами, канапками з ікрою та червоною рибою, тістечками тірамісу. Ближче до півночі усі наїдаються, роз'їжджаються на таксі.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз дівчата кидаються на хлопців, як ворони на сир"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі