середа, 16 жовтня 2013 16:20

ІМПЕРІЯ – ЦЕ ВАЖКЕ ГЕНЕТИЧНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ

  Валерія НОВОДВОРСЬКА, 63 роки, російський політик, публіцист
Валерія НОВОДВОРСЬКА, 63 роки, російський політик, публіцист

На російському державному телебаченні триває системна пропаганда проти співпраці Києва з Євросоюзом і дискредитація Віктора Януковича. На каналі "Росія 1" у програмі "Вести недели" необхідність звільнення Юлії Тимошенко називають "крисоловкою" для президента України.

Росія – імперія, і відпускати так просто нікого не хоче. Для цього і вигадали Євразійський союз, щоб посадити Україну на ланцюг. Хоча ні вона,

ні Білорусь Росії не треба. Та в Кремлі ніколи не втратять нагоди насипати сусідові солі на хвіст. Логіки в цьому нема жодної. Це абсолютно БЕЗКОРИСЛИВЕ ПОЧУТТЯ ЛЮБОВІ ДО ЧУЖОЇ ЗЕМЛІ, що йде від національної підлості великоросів.

Українській владі треба випускати Юлію Тимошенко і на третій космічній швидкості мчати в Євросоюз ПОДАЛІ ВІД РОСІЙСЬКОГО ТРУПА, ЯКИЙ УСЕ БІЛЬШЕ РОЗКЛАДАЄТЬСЯ.

Бо ще трохи – і можна підхопити якусь болячку.

У Росії нема суспільства. Є невеликий фрагмент лібералів, людей із нормальними думками. Решта – совки, осколки імперії. Вони вважають, що всі їм винні. Що Москва зробила велике добро для України, захистила і прогодувала її, а вона, як невдячна скотина, дивиться в Європу. В іншому випадку Путін не підгодовував би Лукашенка, не витрачав купу грошей

на Придністров'я, Абхазію чи Південну Осетію. НАВІЩО ФІНЛЯНДІЯ ЗНАДОБИЛАСЯ 1939 РОКУ? Що в Росії свого лісу і комарів мало?

ІМПЕРІЯ – ЦЕ ВАЖКЕ ГЕНЕТИЧНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ, залишки ординського мислення.

Доки в Москві не зміниться влада, нічого доброго від неї не ждіть. Хочете жити спокійно – маєте часом озиратися, щоб із російського боку на голову не впала цеглина. Війну проти України Кремль не розпочне, але чекайте шантажу і дрібного падлюцтва.

Зараз ви читаєте новину «ІМПЕРІЯ – ЦЕ ВАЖКЕ ГЕНЕТИЧНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі