середа, 17 квітня 2013 18:14

Звіряче вбивство харківського судді: міліція визнала, що допустила низку помилок

Звіряче вбивство харківського судді: міліція визнала, що допустила низку помилок
У Харкові було вбито сімю судді одного з районних судівФото: job-sbu.org

Начальник ГУ МВСУ в Харківській області Олег Демченко наголосив, що під час розслідування вбивства харківського судді Володимира Трофімова та його сім'ї слідчі припустили низку помилок. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ МВС в Харківській області.

За словами О.Демченка, він особисто виїжджав на місце події.

"Звичайно, через багато днів після того, що сталося. Але кожний злочин залишає свій слід. І його потрібно побачити. При вивченні матеріалів розслідування в цій історії стало видно багато "чорних плям", на які я як нова людина відразу звернув увагу", - підкреслив він.

Зараз, за його словами, склад слідчо-оперативної групи, що працює у цій справі, оновлено.

"Не хотілося б зараз це обговорювати. Взагалі, при кожному вивченні справи свіжим поглядом з'являється інше бачення. Але, якщо хочете, так, були помилки. Були деякі речі, ряд моментів, на які, на жаль, не звернули уваги. Підготовлений новий комплекс оперативно-розшукових заходів", - зазначив О.Демченко.

Нагадаємо, правоохоронні органи Харкова активно працюють над розслідуванням справи вбивства судді Трофимова.

У прес-службі прокуратури Харківської області повідомили, що на даний момент у справі судді Трофимова призначено 66 експертиз.

Кількість опитаних сягнула 700 осіб. Над справою працює близько півсотні слідчих.

Як повідомлялось, 15 грудня у Харкові було вбито сімю судді одного з районних судів. на місці було виявлено чотири обезглавлені тіла: самого судді, його дружини, сина та співмешканки сина.

Зараз ви читаєте новину «Звіряче вбивство харківського судді: міліція визнала, що допустила низку помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі