четвер, 18 серпня 2022 13:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Зустріч Зеленського, Ердогана та Гутерреша: у Львові та інших містах шукають вибухівку

Зустріч Зеленського, Ердогана та Гутерреша: у Львові та інших містах шукають вибухівку
У Львові та інших містах повідомили про масове мінування. Фото: УНІАН

У четвер, 18 серпня, невідомий повідомив про масове мінування у Львові.

Вибухівку шукають, зокрема, на ринках та вокзалі. Про це інформує депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич у Facebook.

"О 12:20 надійшло анонімне повідомлення про замінування ринків в місті Львові, а також вокзал. Правоохоронні органи відпрацьовують інформацію", – написав він.

За даними місцевих ЗМІ, повідомили про замінування Краківського та Винниківського ринків, торговельного центру "Магнус" та залізничного вокзалу.

На залізничному вокзалі людей евакуювали. На місці працюють екстрені служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський перед спілкуванням з Ердоганом і Ґутеррешом поговорив з пораненими військовими

Шукають вибухівку також у Вінниці, Тернополі, Черкасах та Закарпатській області – містах Мукачево та Ужгород.

Поліцейські отримали повідомлення про замінування кількох об'єктів в Ужгороді та Мукачеві, повідомила речниця Нацполіції Закарпаття "Суспільному". Людей евакуювали.

У Тернополі нібито не підтвердилась інформація про "замінування" вокзалу і Центрального універмагу. У Вінниці – перевірка триває. У Черкасах з'явилось повідомлення про "мінування" двох об'єктів - автовокзалу та залізничного вокзалу.

В усіх містах правоохоронці та кінологи перевіряють об'єкти на наявність вибухонебезпечних предметів.

Попередня хвиля "мінувань" прокотилася Україною 4 серпня. До поліції надійшла інформація про замінування вокзалів та інших об'єктів у Вінниці, Рівному, Кропивницькому, Тернополі й Хмельницькому. Повідомлення не підтвердилися.

Президент Володимир Зеленський перебуває у Львові. 18 серпня там запланована зустріч з генеральним секретарем ООН Антоніу Ґутеррешом і президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

Telegram-канали повідомили, що кортеж Ердогана вже прибув до палацу Потоцьких вранці 18 серпня. Саме там має відбутися зустріч. Ґутерреш приїхав до Львова 17 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Зустріч Зеленського, Ердогана та Гутерреша: у Львові та інших містах шукають вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі