четвер, 01 вересня 2022 18:55

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вдарили по росіянах – ворог відійшов на чотирьох напрямках
3

Віримо у Збройні Сили України! Разом до перемоги!  Слава Україні!
Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua
Українські воїни виходять із бронетранспортера.
Український військовий і гаубиця.

Російські окупанти провалили наступ і відійшли на чотирьох напрямках.

Українські воїни відбили ворога на Слов'янському, Бахмутському, Авдіївському і Новопавлівському напрямках. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Слов'янському – росіяни спробували наступати у напрямку Долини, успіху не мали, відійшли.

На Бахмутському – окупанти намагалися просунутися у напрямках Веселої Долини, Соледара, Бахмутського і Зайцевого, успіху не мали, відійшли.

На Авдіївському напрямку ворог наступом і штурмом намагався покращити тактичне положення у напрямках Первомайського, Невельського та Опитного. Теж не мав успіху, зазнав втрат і відійшов.

На Новопавлівському – росіяни провалили наступ у напрямку Водяного і відійшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Каховському мості з'явилися нові дірки

На Слов'янському напрямку окупанти обстрілювали із ствольної артилерії і реактивних систем залпового вогню райони Грушувахи, Великої Комишувахи, Вернопілля, Долини, Краснопілля, Дібрівного і Нової Дмитрівки.

Нанесли авіаційні удари по районах Нової Дмитрівки і Богородичного.

На Краматорському – обстріляли із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони Райгородка, Піскунівки, Сіверська, Верхньокам'янського, Івано-Дар'ївки, Спірного і Роздолівки.

На Бахмутському – обстрілвали із танків, ствольної і реактивної артилерії райони Веселого, Яковлівки, Виїмки, Білогорівки, Краснополівки, Званівки, Соледара, Бахмута, Бахмутського, Майорська, Веселої Долини.

На Авдіївському – росіяни із танків, мінометів та ствольної артилерії обстріляли райони Олександрополя, Розівки, Тоненького, Авдіївки, Карлівки, Водяного, Опитного, Первомайського, Пісків.

Нанесли авіаудар по районах Времівки, Нескучного та Олександрополя.

На Новопавлівському – ворог обстріляв райони Красногорівки, Мар'їнки, Новомихайлівки, Великої Новосілки, Пречистівки. Наніс авіаційний удар в районі Мар'їнки.

Вчора українські воїни вкотре відбили окупантів на Авдіївському напрямку. Росіяни зазнали втрат і відійшли. Також відбили ворога на Бахмутському напрямку.

Захисникам вдалося закріпити вогневий контроль над двома мостами – Каховським та Антонівським.

За 190 днів ЗСУ знищили 48 350 російських окупантів, 4345 їхніх броньованих машин, 1997 танків, 234 літаки, 205 гелікоптерів.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вдарили по росіянах – ворог відійшов на чотирьох напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі