пʼятниця, 23 червня 2023 06:08

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ посилюють удари по тилах росіян на півдні України ‒ ISW

ЗСУ посилюють удари по тилах росіян на півдні України ‒ ISW
Українські війська все частіше завдають ударів по логістиці загарбників у південних областях. Фото: t.me/landforcesofukraine

Українські війська можуть активізувати завдання ударів по російських наземних комунікаціях на півдні України.

ЗСУ посилюють удари по тилах та вразливих районах росіян уздовж наземних комунікацій, щоб порушити їхні шляхи постачання. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські загарбники б'ють авіацією по всьому фронту: карта

Аналітики звертають увагу на "стурбованість" російських блогерів. Це вказує на те, що війська РФ можуть все більше побоюватися за цілісність своїх логістичних маршрутів на півдні України.

Експерти ISW нагадують, що 22 червня, міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив про вибухи у Мелітополі та Якимівці Запорізької області. Окрім того, російські ЗМІ стверджували, що вночі було завдано удару по Чонгарському мосту на трасі E105. Інші російські джерела також стверджували, що ЗСУ завдали удару по мосту через озеро Сиваш.

Сили оборони України продовжують наступальні дії на півдні України, а ворог зазнає значних втрат.

Також військові стримують ворожий наступ у Донецькій області, там постійно тривають бої. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ посилюють удари по тилах росіян на півдні України ‒ ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі