неділя, 25 серпня 2024 09:14

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ мали успіх на Луганщині, але ворог просувається біля Торецька - ISW

Українські війська під час контратак, скоріш за все, мали успіх на лінії Сватове - Кремінна на Луганщині.

Водночас російські загарбники просуваються поблизу Торецька та Покровська у Донецькій області. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, війська РФ нещодавно просунулися поблизу Торецька. Геолокаційні кадри, опубліковані 21 серпня, показують, що окупанти просунулися до східних околиць цього міста.

Автор: understandingwar.org
  Російські загарбники просуваються біля Торецька
Російські загарбники просуваються біля Торецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарячішою була ситуація на Покровському напрямку - Генштаб повідомив новини з передової

Російські загарбники 23 і 24 серпня також наступали під Торецьком, біля Диліївки, в районі Неліпівки та Нью-Йорка.

Війська РФ нещодавно просунулися поблизу Покровська. Геолокаційні кадри, опубліковані 23 серпня, показують, що загарбники просунулися до східної Карлівки та на північний схід від Миколаївки.

Додаткові геолокаційні кадри, опубліковані 24 серпня, показують, що війська РФ просунулися на південно-східній околиці Новогродівки.

Російські "воєнкори" 24 серпня заявили, що війська РФ підійшли до Новогродівської міськради в центрі міста та начебто захопили її.

Російські загарбники 23 і 24 серпня продовжували наступальні дії в районах Воздвиженки, Миролюбівки, Зеленого Поля та Гродівки. А також в районі Калинового, Крутого Яру, Новогродівки, Птичого, Миколаївки, Михайлівки та Карлівки.

Загальні бойові втрати російських окупантів на 25 серпня склали 607 680 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1190 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

За добу РФ також втратила п′ять танків, 11 бойових броньованих машин та 47 артилерійських систем.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ мали успіх на Луганщині, але ворог просувається біля Торецька - ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі