неділя, 17 грудня 2023 07:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено ракету та 20 дронів: вночі Росія знову атакувала Україну

У ніч на 17 листопада російські загарбники знову атакували Україну з повітря.

Ворог випустив крилату ракету "Іскандер-К", керовану авіаційну ракету Х-59 із Криму та захопленої території Херсонщини. Окрім того, Росія застосувала 20 ударних безпілотників типу Shahed з районів Приморсько-Ахтарська (РФ) та мису Чауда (Крим). Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Українська ППО знищила 20 ворожих дронів
Українська ППО знищила 20 ворожих дронів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Повітряних силах пояснили, чому повітряні тривоги стали довшими

У результаті бойової роботи знищено 20 ворожих дронів та одну керовану авіаційну ракету Х-59. А крилата ракета "Іскандер-К" не досягла своєї цілі.

"До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України. Повітряні цілі знищено у межах Одеської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей", - йдеться у повідомленні.

У ніч на 16 листопада росіяни атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed з трьох напрямків. Загалом було застосовано 31 ударний БпЛА Shahed-136/131, які окупанти спрямували у різні регіони України.

Силами ППО знищено 30 дронів у межах 11 областей.

Зараз ви читаєте новину «Знищено ракету та 20 дронів: вночі Росія знову атакувала Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі