вівторок, 18 жовтня 2022 18:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Чи живий ще Путін: Буданов сказав, коли світ дізнається правду

Чи живий ще Путін: Буданов сказав, коли світ дізнається правду
Керівник ГУР України Кирило Буданов підтвердив інформацію про те, що весною у президента РФ Володимира Путіна були великі проблеми зі здоров'ям. Фото: EPA

Керівник головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував чутки про те, що російський президент Володимир Путін може бути в комі, а замість нього "обличчям" працюють двійники.

За словами глави ГУР, це питання, на яке він зараз не дасть відповіді до кінця. Про це Буданов розповів у інтерв'ю Obozrevatel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР висловилися про ймовірність ядерної атаки з боку Росії

Буданов підтвердив інформацію про те, що весною у Путіна були великі проблеми зі здоров'ям. За словами глави розвідки, світ дізнається правду про російського диктатора тільки після трансферу влади.

"Те, що у нього були дуже значні проблеми зі здоров'ям навесні, це я вам підтверджу. Чи живий він зараз? Давайте дочекаємось того моменту, коли пройде трансфер влади в Росії. Якщо він загинув, то коли це було, або якщо живий ще, то як він закінчить своє життя", – пояснив він.

Нещодавно британська розвідка повідомляла, що президент Росії Володимир Путін може бути вже мертвий, а його роль виконують двійники. За даними ж української розвідки, диктатор серйозно хворий, і це давно не таємниця.

Путін майже одночасно з'являється в різних місцях, а його звички іноді змінюються так само, як і зовнішність. Про те, що господаря Кремля можуть замінювати двійники, сказав і очільник української військової розвідки, генерал-майор Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Чи живий ще Путін: Буданов сказав, коли світ дізнається правду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі