середа, 06 квітня 2022 10:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Жителів Луганщини закликали терміново евакуюватися

Жителів Луганщини закликали терміново евакуюватися
Гайдай попросив мешканців Луганщини евакуюватися. Фото: https://t.me/luhanskaVTSA

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай закликав мешканців терміново евакуюватися з області у безпечні місця.

Зокрема, це стосується жителів Сіверськодонецька, Лисичанська, Кремінної, Рубіжного, Попасної та Гірського. Про це він повідомив у Telegram.

За його словами, росіяни почали нищити залізничні сполучення Донецької області. Їхній ремонт тривав декілька годин, через що затримувалися потяги.

Для евакуації у середу, 6 квітня, працюватимуть п'ять "гуманітарних коридорів". Людей вивозитимуть із Сіверськодонецька, Рубіжного, Попасної, Нижнього, Лисичанська.

Місця зборів:

- Сіверськодонецьк: проспект Хіміків, 28;

- Лисичанськ: ГТВ (РТІ), 40 років Перемоги; вул. Сосюри, 324, ДСНС;

- Попасна: вул. Первомайська, 42;

- Гірське: вул. Гагаріна, 13а;

- Нижнє: Паркова, 13;

- Рубіжне: вул. Чехова, 11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колону автобусів для евакуації з Маріуполя змусили повернутися

"Евакуюйтесь, поки це безпечно. Вже у квітні ми не завжди можемо дістатися навіть до південної частини Рубіжного. Відсутній прямий "гуманітарний коридор" до Кремінної. Але, незважаючи на це, люди виїжджають звідти. Поки є автобуси і поїзди - користуйтеся цією можливістю", - звернувся Гайдай до мешканців Луганщини.

На Донецькому й Луганському напрямках основні зусилля окупанти зосереджують на взятті під контроль районів Попасної та Рубіжного, встановленні повного контролю над Маріуполем. Також на підготовці наступальних дій у районі Золотої Ниви.

Зараз ви читаєте новину «Жителів Луганщини закликали терміново евакуюватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі