четвер, 13 грудня 2012 12:50

Житель Донбасу убив свого дідуся електрошокером

Житель Донбасу убив свого дідуся електрошокером
Онук в пориві гніву три рази вдарив електрошокером в область шиї дідові. Фото: monemo.ru

У Донецькій області в чергову частину Мар'їнського РВ міліції поступило повідомлення про те, що в сел.Олександрівка у дворі власного домоволодіння був знайдений мертвим 77-річний пенсіонер. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши за вказаною адресою, працівники міліції виявили біля трупа електрошокер і сліди боротьби, що вказувало на насильницьку смерть. В результаті негайних оперативно-розшукових заходів за "гарячими слідами" був затриманий 23-річний онук загиблого.

В результаті слідчих дій з'ясувалося, що молодик увечері прийшов додому до дідуся. Мета його візиту наразі встановлюється. Під час розмови між родичами виникла словесна сварка, що переросла в бійку, в ході якої онук в пориві гніву заподіяв три розряди електрошокером в область шиї дідові. Пенсіонер при цьому отримав смертельні тілесні ушкодження. Почувши крики сусідів, молодик з місця злочину зник. За висновком судово-медичної експертизи, смерть сталася через ураження електрострумом.

За даним фактом порешене кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Обвинувачений арештований.

Зараз ви читаєте новину «Житель Донбасу убив свого дідуся електрошокером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі