пʼятниця, 30 листопада 2012 11:05

Мешканка Донеччини зарізала брата і ледь не вбила власну матір

Мешканка Донеччини зарізала брата і ледь не вбила власну матір
Несподівано жінка схопила ніж і двічі вдарила брата в груди. Фото: hayinfo.ru

У Будьоннівському районі Донецька в одній з квартир за столом зібралася компанія: 58-річна хазяйка, її діти - 30-річний син і 36-річна донька, а також кілька гостей. У цьому сімействі подібні посиденьки не були рідкістю, оскільки й сестра, й брат були раніше засуджені і вели не дуже благополучний спосіб життя.

Близько другої години ночі, в процесі гуляння, коли свідомість вже була затьмарена алкоголем, між кровними родичами спалахнула сварка. Конфлікт був пов'язаний з нещодавніми подіями.

Близько тижня тому донька, що проживає зі своєю сім'єю окремо, приїхала погостювати до матері з братом разом зі своєю дворічною дочкою. І, на думку жінки, в її відсутність бабуся погано дивилася за внучкою, не приділяючи дівчинці належної уваги. На ґрунті випитого спиртного молода мама почала пред'являти своїй матері претензії. З'ясування стосунків між панянками переросло в бійку, вони вчепилися один одному у волосся. Брат спробував було втихомирити старшу сестру, але добився тільки того, що вся її агресія перейшла на нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині чоловік убив сусіда, який полюбляв вночі слухати гучно музику

Несподівано жінка, яка розійшлася, схопила ніж і двічі вдарила брата в груди. Мати спробувала розняти дітей, але дочка, яка увійшла в раж, та й їй завдала декілька ударів в живіт.

Молодий чоловік помер на місці. А поранена жінка на "швидкій", яку викликали гості, була доставлена в реанімаційне відділення лікарні у тяжкому стані. Медики негайно повідомили про це в Будьоннівський райвідділ міліції.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисниця була затримана. Відносно неї відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України", - повідомив заступник начальника Будьоннівського РВ, начальник кримінальної міліції Артем Морковкин".

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Донеччини зарізала брата і ледь не вбила власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі