понеділок, 22 січня 2024 12:40

Згорів заміський будинок підприємця Ігоря Мазепи - ЗМІ
3

У Чернігівській області згорів заміський будинок директора інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепи.

Його звинувачують у махінаціях із землями Київської ГЕС. Його будинок був розташований у селі Картовецьке, повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела.

Згорів будинок Ігоря Мазепи у Чернігівській області
Фото: LB.ua
Згорів будинок Ігоря Мазепи у Чернігівській області
Згорів будинок Ігоря Мазепи у Чернігівській області

Інформація про пожежу надійшла 22 січня о 03:22 до Головного управління ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власника Concorde Capital посадили у СІЗО

Пожежа могла статися через порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

У відділі комунікації поліції Чернігівської області повідомили про відкриття кримінального провадження. Постраждалих внаслідок пожежі немає.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки). Триває досудове розслідування. Для встановлення обставин і причин пожежі будуть призначені необхідні експертизи", - йдеться у повідомленні.

Державне бюро розслідувань затримало бізнесмена, засновника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу під час проходження україно-польського кордону.

В офісі компанії у Києві ДБР провело обшуки.

Слідчі дії відбуваються у справі про законність одержання прав на землю для будівництва котеджного містечка преміум-класу Goodlife Park біля Київського моря та обвідного каналу під Києвом у Вишгородському районі, повідомило джерело у правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «Згорів заміський будинок підприємця Ігоря Мазепи - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі