вівторок, 17 травня 2011 17:41

Дружину Мубарака відпустили на свободу

Дружину Мубарака відпустили на свободу

Дружина колишнього президента Єгипту Сюзан Мубарак у вівторок випущена на волю після того, як вона погодилася передати свої фінансові активи державі, повідомляє міністерство юстиції.

За повідомленням відомства, вона передала засоби, що містяться на рахунках у Єгипті, - всього 24 млн єгипетських фунтів (4 млн доларів США).

Мубарак була затримана тиждень тому в одній з лікарень єгипетського міста Шарм ель-Шейха, де вона перебуває на лікуванні серцевої хвороби.

Згідно з єгипетськими законами, якщо в подібних випадках обвинувачений погоджується повернути незаконно отримані гроші, судові влада країни може припинити розслідування його справи.

Як відомо, Хосні Мубарак пішов у відставку 11 лютого цього року після 18 днів народних хвилювань в Єгипті, що супроводжувалися безладами, в яких загинуло понад 800 осіб. Екс-президента і членів його сім'ї звинувачують у корупції, зловживанні службовими повноваженнями, незаконному збагаченні і підбурюванні до агресії відносно демонстрантів під час заворушень у січні-лютому цього року.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Мубарака відпустили на свободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі