пʼятниця, 10 квітня 2020 17:50

Дружині ексміністра Кожари оголосили про підозру

Дружині ексміністра Кожари оголосили про підозру
Ексміністра закордонних справ Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві товариша — столичного бізнесмена Сергія Старицького. Його дружину Марину Козерод - у наданні завідомо неправдивих свідчень. Фото: kp.ua

Дружині колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, Марині Козерод, повідомили про підозру.

Її звинувачують у наданні завідомо неправдивих свідчень про вбивство Сергія Старицького, повідомили в пресслужбі столичної прокуратури.

"Під час допиту як свідка дружина ексміністра умисно повідомила недостовірні відомості про факти та обставини вбивства, вчиненого Кожарою", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Кожари розповіла про їхню історію кохання та трагедію

Неправдиві показання вона ж повторила під час допиту в суді, який розглядав клопотання про арешт Кожари.

"Такими своїми неправдивими показаннями дружина намагалася сприяти своєму чоловікові в уникненні відповідальності за протиправне позбавлення життя іншої особи", — заявили у прокуратурі.

У разі доведення провини Марині Козерод загрожує до 2 років виправних робіт або до 5 обмеження чи позбавлення волі.

27 березня Печерський районний суд Києва арештував ексміністра закордонних справ 57-річного Леоніда Кожару. Під вартою буде до 25 травня. Його підозрюють у вбивстві товариша — столичного бізнесмена 56-річного Сергія Старицького. Кожара може вийти під заставу в понад 14 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Дружині ексміністра Кожари оголосили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі