субота, 26 серпня 2023 20:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський відреагував на авіакатастрофу, що сталася на Житомирщині

Зеленський відреагував на авіакатастрофу, що сталася на Житомирщині
Президент України Володимир Зеленський відреагував на авіакатастрофу, що сталася 25 серпня на Житомирщині. Фото: скріншот

Президент України Володимир Зеленський відреагував на авіакатастрофу, що сталася 25 серпня на Житомирщині.

Триває розслідування того, що сталося. Деталі говорити зарано, повідомив глава держави у вечірньому зверненні, передає Gazeta.ua.

"Вчора у небі над Житомирщиною сталася катастрофа. Троє льотчиків загинули. Серед них Андрій Пільщиков, позивний – "Джус". Український офіцер, один із тих, хто дуже допомагав нашій державі. Дуже! Мої співчуття рідним та близьким, усім, хто знав хлопців", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про льотчика "Джуса", який трагічно загинув внаслідок авіатрощі на Житомирщині

За його словами. наразі триває розслідування.

"Триває розслідування того, що сталося. Деталі говорити зарано. Звичайно, будуть зʼясовані всі обставини. Звичайно, Україна ніколи не забуде кожного, хто захищав вільне небо України", – наголосив президент.

25 серпня 2023 року на Житомирщині сталася жахлива авіакатастрофа.

Під час виконання бойового завдання у небі зіткнулись екіпажі двох навчально-бойових літаків L-39. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ в Telegram.

Усі троє пілотів, на жаль, загинули. Триває розслідування.

Серед загиблих – відомий пілот 40-ї бригади тактичної авіації на позивний "JUICE". У Повітряних силах висловили співчуття рідним загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відреагував на авіакатастрофу, що сталася на Житомирщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі