пʼятниця, 26 липня 2019 05:15

Залізничники зливали пальне з тепловозів і продавали на підпільних АЗС

Залізничники зливали пальне з тепловозів і продавали на підпільних АЗС
На Волині затримали групу осіб за розкрадання пального на залізниці. Фото: Нацполіція

На Волині машиністи системно зливали пальне з тепловозів, а потім продавали його на підпільних АЗС. Сума завданих збитків становить понад мільйон гривень.

"Машиністи створювали усі необхідні умови для зливу дизельного палива з тепловозів. Їх помічники за допомогою спеціального обладнання розкривали дизельні баки та зливали пальне у спеціально підготовлені поліетиленові пакети. У попередньо обумовлених місцях машиністи зупиняли тепловози, де викрадене паливо перевантажували у транспортні засоби та в подальшому перевозилося до підпільних АЗС. Там його продавали за цінами значно нижче ринкових", – повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Зловмисники діяли у нічний час два – три рази на тиждень. Щоразу зливали понад 500 літрів нафтопродуктів.

Трьох крадіїв упіймали на гарячому - безпосередньо під час зливу дизельного пального з вантажного потяга сполучення "Володимир-Волинський–Устилуг" та його перевантаження до транспортного засобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині офіцер військової частини крав дизпаливо, яке везли в зону АТО

Проводяться обшуки за місцем мешкання всіх учасників злочинної групи та за місцем їх роботи.

Військовою контррозвідкою СБУ викрито й на гарячому затримано військових ЗСУ, які зливали пальне з бензовозів на нелегальному пункті скупки.

Зараз ви читаєте новину «Залізничники зливали пальне з тепловозів і продавали на підпільних АЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі