понеділок, 31 жовтня 2022 07:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Загарбники вивозять із Херсонщини вишки стільникового зв'язку ‒ Генштаб

Загарбники вивозять із Херсонщини вишки стільникового зв'язку ‒ Генштаб
Російські загарбники готуються до евакуації з правобережної частини Херсонщини. Фото: t.me/DIUkraine

На тимчасово захопленій території Херсонської області росіяни продовжують демонтувати обладнання вишок стільникового зв'язку.

Устаткування загарбники вивозять у Донецьку область для налагодження та розширення там покриття російських операторів зв'язку. Про це вранці 31 жовтня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Окрім того, російські окупанти готуються до евакуації окремих підрозділів та військової техніки з правобережної частини Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив хороші новини з передової

"Для цього уточнюється наявність плавзасобів річкового флоту. Встановлюють понтонні переправи та періодично перевіряють справність та готовність барж. Дві з них днями були успішно знищені підрозділами Сил оборони України в районі Антонівського мосту", ‒ повідомили у Генштабі.

За уточненою інформацією, підтверджено ураження живої сили та техніки противника за попередні дні. Зокрема, в Херсонській області знищено колону військової техніки противника. У Запорізькій знищено склад боєприпасів, п'ять одиниць озброєння та військової техніки різного типу. Поранено також до 120 російських військовослужбовців.

З Чорнобаївки вперше з моменту захоплення Херсонської області ворог вивіз всю техніку. У самому Херсоні росіян стало набагато менше. Росіяни перекидають техніку на лівий берег Дніпра і залякують місцеве населення, в ефірі телемарафону, розповів радник голови Херсонської військової адміністрації Сергій Хлань.

З тимчасово захопленого Херсона російські окупанти вивезли ув'язнених виправної колонії №90. Територію установи противник нині використовує для розміщення особового складу й військової техніки.

Зараз ви читаєте новину «Загарбники вивозять із Херсонщини вишки стільникового зв'язку ‒ Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі