понеділок, 17 жовтня 2022 10:13

Спецтема: Війна Росії проти України

"За два-три дні" – жінка попередила окупанта на Херсонщині про повномасштабний наступ ЗСУ

"За два-три дні" – жінка попередила окупанта на Херсонщині про повномасштабний наступ ЗСУ
ГУР перехопило чергову телефонну розмову російського окупанта. Фото: скріншот з відео

Російський окупант, який воює в Херсонській області, очікує там повномасштабного наступу українських сил "за два-три дні".

Про це свідчить перехоплена телефонна розмова загарбника. Запис оприлюднило Головне управління української воєнної розвідки у Facebook 17 жовтня.

За даними ГУР, окупант прибув в Україну з ОРДЛО. Нині перебуває на першій лінії фронту Херсонського напрямку.

"Ну, як сказати: і не добре, і непогано. Але багато "поганого", чим хорошого. Давлять, давлять (українські війська. – Gazeta.ua)", – відповів загарбник на запитання, як справи.

Жінка своєю чергою розповіла йому, що "вчора у вас там була розвідка боєм", а "за два-три дні буде повномасштабний наступ" України.

"Ми це знаємо", – відреагував чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ISW пояснили, навіщо росіяни брешуть про успіхи в районі Бахмута

Також жінка розповіла останні новини з Донецького напрямку.

"У нас тут Артемівськ (колишня назва міста Бахмут. – Gazeta.ua) теж б'ють, б'ють (росіяни. – Gazeta.ua) і ніяк не візьмуть цей Артемівськ теж. За Авдіївку мовчать зовсім. У нас і на Лимані теж відступають (росіяни. – Gazeta.ua)", – сказала співрозмовниця.

Додала, що українська армія "вже зайшла" на територію Луганської області.

"Буде повна дупа. Це лише початок, Коля", – додала вона.

Звільнена територія Херсонщини на 14 жовтня – 1170 кв. км. А це – 29 населених пунктів на північ від Херсона в Бериславському районі. Лінія фронту наблизилась до Берислава і проходить біля Милового, розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Західні військові чиновники припускають, що захисники України можуть звільнити Херсон від російських загарбників у другій декаді жовтня.

На деокупованих територіях Херсонщини поліція фіксує всі злочини Росії, відкриває кримінальні провадження за всіма фактами.

Зараз ви читаєте новину «"За два-три дні" – жінка попередила окупанта на Херсонщині про повномасштабний наступ ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі