субота, 05 листопада 2022 07:11

Спецтема: Війна Росії проти України

З неба, ракетами і РСЗВ. Росія вдарила по містах і селах у восьми областях України

З неба, ракетами і РСЗВ. Росія вдарила по містах і селах у восьми областях України
Ворог бив по Україні з неба, ракетами і РСЗВ. Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території та стримати контрнаступ Сил оборони України на окремих напрямках.

Ворог, зокрема, веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Також продовжує обстрілювати, вести повітряну розвідку й рити окопи вздовж лінії зіткнення. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 5 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готують контрольований відхід із Херсонщини – ISW

"Протягом минулої доби противник завдав шість ракетних та 21 авіаційний удар, здійснив понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів російських окупантів зазнали райони близько 20 населених пунктів Львівської, Харківської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської та Вінницької областей", – йдеться в повідомленні.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Білогорівка на Луганщині, а також Спірне, Бахмутське, Бахмут, Іванград, Кліщіївка, Озарянівка, Майорськ, Кам'янка, Первомайське, Невельське, Мар'їнка, Новомихайлівка і Павлівка Донецької області.

Противник продовжує зазнавати втрат, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 5 листопада. У п'ятницю в районі населеного пункту Нововасилівка Миколаївської області ЗСУ знищили шість паливозаправників росіян.

Зараз ви читаєте новину «З неба, ракетами і РСЗВ. Росія вдарила по містах і селах у восьми областях України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі