вівторок, 08 листопада 2022 11:01

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "відпрацювали" по окупантах на Луганщині – підірвали склад палива і боєприпасів

ЗСУ "відпрацювали" по окупантах на Луганщині – підірвали склад палива і боєприпасів
ЗСУ підірвали російський склад палива і боєприпасів на Луганщині. Фото: t.me/luhanskaVTSA

У селі Діброва Сіверськодонецького району Луганської області українські захисники підірвали склад паливно-мастильних матеріалів російських військових.

Про це повідомив СтратКом Збройних сил України. Також у Telegram-каналі оприлюднили відео.

"У результаті артилерійського удару 140-го окремого розвідбатальйону морської піхоти Збройних сил України було знищено російський склад паливно-мастильних матеріалів", – йдеться у повідомленні.

Російські запаси палива були знищені у селі Діброва – між Торським і Кремінною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські аналітики показали, що відбувається на фронті: карти боїв

Луганська обласна військові адміністрація повідомила, що захисники знищили російський склад боєприпасів у Сватовому. Чергову атаку росіян ЗСУ відбили від Білогорівки.

"У Сватовому знищено склад із боєприпасами. За добу – Новоселівське та ще шість населених пунктів масовано обстріляли росіяни, у Сіверськодонецьку окупанти створюють маневровий фонд житла, у Білокуракиному "покращення" – повернули пам'ятник Леніну", – зазначили в ОВА.

Також повідомили, що окупаційною адміністрацією Сіверськодонецька створено постійну діючу комісію з виявлення та огляду житлових приміщень, в яких ніхто не мешкає, з подальшим їхнім внесенням до маневрового фонду.

"Загарбникам це необхідно для надання житла громадянам, які втратили домівки. Серед них у переважній більшості чомусь колаборанти та військові. Перевіряють квартири, про які сповістили сусіди. Деякі адреси вже опубліковано у мережі", – сказали в ОВА.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 8 листопада становлять 77 170 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 710 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Найбільших втрат ворог зазнав на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "відпрацювали" по окупантах на Луганщині – підірвали склад палива і боєприпасів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі