субота, 04 березня 2023 10:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Усі підрозділи чітко виконують завдання ‒ командувач ССО побував у Бахмуті
3

Усі підрозділи Сил спеціальних операцій ЗСУ, які залучені до оборони Бахмута, чітко виконують поставлені завдання.

Українські воїни безперервно працюють в надзвичайно тяжких умовах. І роблять все, аби кількість сил противника зменшувалася щодня. Про це під час поїздки на передову сказав командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко, повідомляє Командування ССО у Facebook.

Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко побував у Бахмуті
Фото: facebook.com/usofcom
Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко побував у Бахмуті
Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко побував у Бахмуті

Він, зокрема. перевірив роботу підпорядкованих підрозділів, які обороняють Бахмут та залучаються до бойової роботи в інших районах Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 820 знищених окупантів за добу: Генштаб повідомив про нові втрати Росії

"Генерал також ознайомився з обстановкою в районах виконання завдань та на місці опрацював низку питань щодо забезпечення та організації роботи підрозділів Сил спеціальних операцій", ‒ йдеться у повідомленні.

За словами генерала Хоренка, нині надзвичайно важливу роль грає комунікація та взаємодія усіх ланок, що входять до структури ССО України. А швидке і злагоджене реагування на запити і потреби підрозділів дає найкращий результат на полі бою.

У Бахмуті на Донеччині тривають інтенсивні бої. Українська оборона там перебуває під дедалі сильнішим тиском з боку російських загарбників.

Регулярні війська РФ та сили групи "Вагнера" на 4 березня здійснили подальше просування до північних околиць міста. Ця частина Бахмута утримується Україною, але є вразливою до атак Росії з трьох боків. Про це повідомило міноборони Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Усі підрозділи чітко виконують завдання ‒ командувач ССО побував у Бахмуті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі