понеділок, 21 жовтня 2024 13:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворожа атака на Київщину: нові подробиці та фото
10

Мешканцям надається вся необхідна допомога
Фото: /t.me/kyivoda
Мешканцям надається вся необхідна допомога
Мешканцям надається вся необхідна допомога
Мешканцям надається вся необхідна допомога
Мешканцям надається вся необхідна допомога

Триває ліквідація наслідків ворожої атаки на Київщину.

Через падіння уламків збитих ворожих цілей в одному з населених пунктів Фастівського району пошкоджена покрівля багатоповерхового житлового будинку, вибиті вікна, значне руйнування однієї з квартир та пошкоджені декілька суміжних, повідомила 21 жовтня Київська ОВА у Telegram.

"Мешканцям надається вся необхідна допомога. Постраждалих немає. Одну з мешканок будинку з гіпертонічним кризом доправили до медзакладу. За психологічною допомогою звернулися 15 осіб. Рятувальники вже розібрали всі аварійні конструкції. Фахівці визначають ступінь пошкодження та можливість проживання людей у секції будинку. Проведена евакуація 43 мешканців із 20 квартир", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни п'ять годин атакували Київ дронами: є постраждалий

Біля будинку розгорнули оперативний штаб та пункт обігріву.

"Для тимчасового проживання людям запропоновані місця в модульному містечку у Василькові. Коштом громади буде надана фінансова допомога. Фонд GEM долучається до заміни вікон в пошкоджених квартирах. Проводиться обстеження сусідніх будинків на наявність пошкоджень", - додали у КОВА.

Уночі окупанти атакували територію Київської області. Пошкоджень зазнали будинки місцевих жителів та автомобілі, повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.

Зараз ви читаєте новину «Ворожа атака на Київщину: нові подробиці та фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі