четвер, 20 квітня 2023 14:19

Впали безпілотники: у Росії знову заявили про атаку

Впали безпілотники: у Росії знову заявили про атаку
У двох регіонах Росії впали безпілотники. Фото: radiosvoboda.org

В аеропорту російського Пскова впав оснащений відеокамерою безпілотник. Вибухових речовин він не ніс, повідомили у Росгвардії.

Водночас, за інформацією російського Telegram-каналу Baza, після перегляду записів відеонагляду з'ясувалося, що цей дрон літав над аеропортом ще ввечері 18 квітня.

Безпілотник упав на стоянці для літаків аеропорту. На місце події прибули співробітники інженерно-технічної служби загону ОМОН "Кром". Дрон передали правоохоронцям для встановлення власника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські безпілотники долітають до Москви - Буданов

Окрім того, за інформацією російських пабліків, вранці 20 квітня вибухнув невідомий дрон у Бєлгородській області РФ. Його нібито запустили з боку України.

Baza повідомляє, що саморобний БПЛА з прикріпленим до нього вибуховим пристроєм був запущений із села Стариця Чугуївського району Харківської області 19 квітня. Під час польоту його нібито виявили й примусово посадили російські сили радіоелектронної боротьби.

У результаті безпілотник упав за два кілометри від села Муром і вибухнув. Інформації про постраждалих не надходило.

У російському Брянську 16 квітня місцеві пабліки повідомили про нібито атаку невідомого безпілотника. Дрон був начинений вибухівкою та впав у лісі.

Біля секретної резиденції президента Росії Володимира Путіна на Красній поляні у Сочі розмістили зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1".

Зараз ви читаєте новину «Впали безпілотники: у Росії знову заявили про атаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі