середа, 01 червня 2016 11:29

Випускний на Чернігівщині закінчився трьома смертями

Випускний на Чернігівщині закінчився трьома смертями

1 червня у селі Томашівка Ічнянського району Чернігівщини п'яний водій за кермом "Тoyota Camry" влетів в групу батьків і родичів, які супроводжували випускників школи.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася о 04.15. Чоловік, керуючи автомобілем "Тoyota Camry" та перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на групу батьків та родичів, які супроводжували школярів - випускників школи, після чого врізався у дерево. Внаслідок трагедії на місці події загинули 31-річна жінка, та двоє чоловіків - 44-х та 40-ка років", - йдеться у повідомленні.

Ще п'ятеро людей отримали травми різного ступеню важкості. Три жінки із супроводу, водій автомобіля та його пасажир були госпіталізовані до Ічнянської центральної районної лікарні.

Читайте також: У Києві знайшли хлопчика у багажнику авто

Нагадаємо, У Дарницькому районі Києва по вулиці Драгоманова, 23-б у понеділок, 30 травня сталося ДТП за участю судді Апеляційного суду, який перебував за кермом Toyota Land Cruiser у нетверезому стані.

Зараз ви читаєте новину «Випускний на Чернігівщині закінчився трьома смертями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі