пʼятниця, 28 жовтня 2022 14:18

Вимагав $150 тис. хабаря: працівника СБУ спіймали "на гарячому"
6

На Київщині затримали недоброчесного працівника Служби безпеки України, який вимагав від приватного підприємця $150 тис. хабаря.

Його затримали "на гарячому" під час отримання $30 тис. як другу частини хабаря за "розв'язання питання" в одному з кримінальних проваджень. Нібито завдяки знайомству з високопосадовцями за ці кошти він пообіцяв допомогти закрити кримінальне провадження за фактом незаконного видобутку корисних копалин, яке розслідує ДБР, повідомила 28 жовтня пресслужба СБУ.

"Зловмисник обіцяв повернути вилучене майно, яке слугувало доказовою базою в одному з проваджень, щоб "закрити справу".Водночас він не мав жодного відношення до цього провадження, не міг вплинути на розслідування і насправді займався шахрайством. Саме під час отримання "завдатку" зловмисника й затримали правоохоронці", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тонни наркотиків і зброя: СБУ "накрила" картель з підпільним складом

СБУ продовжує очищувати власні лави
Фото: ssu.gov.ua
СБУ продовжує очищувати власні лави
СБУ продовжує очищувати власні лави
СБУ продовжує очищувати власні лави
СБУ продовжує очищувати власні лави

Раніше під час контролю за скоєнням злочину зафіксовано отримання затриманим $10 тис.

Злочинцю повідомили про підозру у шахрайстві. Зараз йому обирають запобіжний захід.

У Дніпрі ліквідували потужну нарколабораторію, яку "кришував" місцевий правоохоронець. Наркоугруповання займалося промисловим виробництвом і масовим збутом метамфетаміну, щомісяця виготовляючи оптові партії психотропів на загальну суму до 5 млн грн.

Наркобізнес "кришував" місцевий правоохоронець, який входив до складу злочинної групи. Саме він попереджав спільників про оперативні заходи, які планувалися у сфері боротьби з незаконним обігом заборонених речовин. Він же допомагав організаторам наркоугруповання у придбанні прекурсорів.

Зараз ви читаєте новину «Вимагав $150 тис. хабаря: працівника СБУ спіймали "на гарячому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі