вівторок, 13 вересня 2022 18:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Відступаючи, окупанти крадуть у місцевих автомобілі й вивозять на них награбоване майно

Відступаючи, окупанти крадуть у місцевих автомобілі й вивозять на них награбоване майно
Окупанти відступаючи крадуть у місцевих автомобілі й вивозять на них награбоване майно. Фото: Polskie Radio

Російські окупанти на тимчасово захоплених територіях крадуть у місцевих легкові автомобілі й вивозять на них награбоване майно.

У Новій Каховці Херсонської області загарбники масово почали вивозити меблі й побутову техніку з тимчасово залишених осель. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти на Луганщині вдвічі занизили курс гривні, щоб пограбувати населення – Гайдай

На ділянці траси Старобільськ – Луганськ, у напрямку на Луганськ, зафіксовано близько 300 цивільних автомобілів, переважно з державними номерними знаками Харківської області.

Більшість транспортних засобів з причепами, завантаженими награбованим майном. За кермом – російські військові.

"Схожа тенденція і в населених пунктах тимчасово захоплених територій на півдні України. У місті Пологи Запорізької області російські окупанти виламують ворота приватних гаражів, забирають у місцевих жителів приватні автомобілі", – ідеться в повідомленні.

Біля Лимана Донецької області розширилася "сіра зона". Ще вчора ця територія була під контролем росіян. Бої за місто тривають. Про це свідчить карта бойових дій станом на 13 вересня від порталу DeepStateMAP.

У районі нещодавно звільнених Куп'янська й Ізюма ЗСУ продовжують контрнаступ. Російські окупанти відступають. На Херсонському напрямку ситуація залишається невідомою в районі населеного пункту Архангельське.

Зараз ви читаєте новину «Відступаючи, окупанти крадуть у місцевих автомобілі й вивозять на них награбоване майно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі