понеділок, 08 липня 2024 14:26

Спецтема: Війна Росії проти України

У Києві зросла кількість загиблих від російської ракетної атаки. У лікарні "Охматдит" 16 постраждалих
5

Наслідки російської ракетної атаки у Києві, 8 липня
Фото: Gazeta.ua

Кількість загиблих внаслідок російської ракетної атаки по Києву зросла до 15 людей.

Відомо про 38 постраждалих. У дитячій лікарні "Охматдит" 16 постраждалих. Про це повідомили Офіс генерального прокурора, Київська міська військова адміністрація і мер Києва Віталій Кличко.

"У лікарні "Охматдит" наразі 16 постраждалих. Семеро з них - діти. 15 постраждалих госпіталізували", - сказав мер.

"Двоє загиблих в лікарні Охматдит. Обоє - дорослі. Зокрема, одна лікарка", - також повідомив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни здійснили комбінований ракетний удар. Повністю зруйнований один із корпусів "Охматдиту" - заступник керівника ОП

"Внаслідок ракетного удару в Дніпровському районі пошкоджена багатоповерхова будівлю медцентру. Попередньо, четверо загиблих, ще троє травмованих. Часткова руйнація будівлі. Триває розбір завалів та пошук людей", - повідомила КМВА.

8 липня російські війська здійснили повітряну атаку різними видами ракет по Україні і столиці. Внаслідок ворожої атаки були руйнування і пошкодження цивільної інфраструктури у семи районах Києва.

У Шевченківському районі постраждала дитяча лікарня "Охмадит", руйнування; у Голосіївському - пошкоджено будівлю дитячого садка і житлового будинку, горіли автомобілі; у Солом'янському районі було пошкоджено офісну будівлю; у Дніпровському - палали уламки у житловій забудові; в Дарницькому - пошкоджено приватний будинок; у Святошинському районі горіли уламки біля житлової будівлі; також виникла пожежа у приміщені одного з підприємств; у Деснянському районі було займання будинку.

Зараз ви читаєте новину «У Києві зросла кількість загиблих від російської ракетної атаки. У лікарні "Охматдит" 16 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі