середа, 20 липня 2022 02:44

Спецтема: Війна Росії проти України

"Вагнерівців" більше немає. ЗСУ повністю ліквідували російських найманців – Генштаб
4

ЗСУ знищили ПВК "Вагнера"
Фото: Генштаб
ЗСУ знищили ПВК "Вагнера"
ЗСУ знищили ПВК "Вагнера"
ЗСУ знищили ПВК "Вагнера"

Воїни 58-ої окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського ліквідували групу найманців "Ліга". Вона відома, як приватна військова компанія "Вагнера".

На одному з рубежів лінії фронту група російських окупантів ПВК "Вагнера" ("Ліга") повністю ліквідована українцями, повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вимушено використовує в Україні льотчиків-"вагнерівців" – розвідка Великої Британії

В Генштабі нагадали, що в Україні непроханих гостей чекає лише смерть.

"Кривавий "бізнес" цих ворожих найманців сьогодні лопнув. А з романтики легкого заробітку одна перспектива – стати часткою родючого українського чорнозему", – йдеться у повідомленні.

Країна-агресорка Російська Федерація використовувала приватну військову компанію "Вагнер" для посилення сил на передовій. А також – для зменшення нестачі особового складу і втрат.

"Вагнерівці" відіграли головну роль в останніх боях, включаючи захоплення Попасної та Лисичанська. Ці бої завдали групі великих втрат.

Зараз ви читаєте новину «"Вагнерівців" більше немає. ЗСУ повністю ліквідували російських найманців – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі