понеділок, 22 квітня 2013 16:04

Вагітна киянка ледь не потонула у велетенській ямі разом з автомобілем
10

Фото: Фото: vzglyad.net.ua

У Києві внаслідок прориву труби з холодною водою під асфальт провалився автомобіль, припаркований на тротуарі. Люди не постраждали.

Про це повідомили в ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій в столиці.

Сьогодні о 8:32 в оперативно-координаційний центр відомства надійшло повідомлення про те, що автомобіль Hyundai Grandeur, припаркований на тротуарі, провалився під асфальт внаслідок прориву труби холодного водопостачання.

Яма, в яку потрапив автомобіль, має розмір 3х4, глибину - 2 м.

Інцидент трапився за адресою вул. Жмаченка, 26. Прибувши на місце НП, рятувальники намагалися витягнути з ями авто за допомогою лебідки, але їм це не вдалося. На місце події виїхав автомобіль з краном.

/media/video/494237/1_494237.mp4

Від електропостачання відключено Київський технікум готельного господарства.

Аварійно-рятувальні служби досі працюють на місці. Рух на дорозі обмежений.

Як з'ясував "Взгляд" на місці події, власницею автомобіля, який вранці 22 квітня провалився під асфальт на вул. Жмаченка, виявилася студентка Технікуму готельного господарства Олена. Вона - на 7-му місяці вагітності.

За словами очевидців, Hyundai Grandeur почав йти під асфальт в той час, як Олена виходила з авто. Майбутню маму мало не затягнуло в яму з водою разом з її автомобілем. На щастя, вона встигла відскочити вбік.

О 12-й годині дівчина стояла неподалік від потонулого під асфальтом автомобіля разом з чоловіком і батьками і відмовляється коментувати подію.

За непідтвердженою поки інформацією, машина не була застрахована.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна киянка ледь не потонула у велетенській ямі разом з автомобілем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі