вівторок, 01 листопада 2022 12:09

Спецтема: Війна Росії проти України

У Волновасі – "бавовна": снаряд влучив у готель з кадировцями
4

В окупованій Волновасі Донецької області снаряд влучив у готель, у якому розташувалися кадировці.

У результаті близько 10 одиниць ворожої військової техніки знешкоджено. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко 31 жовтня.

"Окупаційні пропагандисти почали "плач Ярославни", бо бавовна завітала на цивільну трасу Маріуполь – Донецьк. Наші джерела кажуть, що було влучання в готель "Ахтамар" на цій трасі, де розташовувалися кадировці. Знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки. Чекаємо на приємне збільшення цифр утрат в офіційних повідомленнях Генштабу України", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син не витримав" – окупанти на блокпосту не пропустили чоловіка з хворою матір'ю

В окупованій Волновасі Донецької області – "бавовна"
Фото: t.me/Tsaplienko
За непідтвердженою інформацією, снаряд влучив у готель, в якому розташувалися кадировці
За непідтвердженою інформацією, снаряд влучив у готель, в якому розташувалися кадировці
Окупанти ставлять на ніч військові вантажівки з БК прямо на подвір’ї цивільних. На фото – одне із селищ біля Маріуполя

Андрющенко зазначив, що дорогу Маріуполь – Донецьк російські окупанти використовують для перевезення військової техніки щодня.

"Як з Росії через Новоазовськ – Маріуполь, так і з Кримського напрямку. Ба більше, окупанти спокійно паркують на ніч військові вантажівки з БК просто на подвір'ї цивільних. Як на фото одного селища біля Маріуполя. Фото зроблено позаминулої ночі", – додав він.

У тимчасово захопленому росіянами Маріуполі 29 жовтня було чути звуки вибухів. Зі слів місцевих, вони подібні до роботи систем протиповітряної оборони С-300. Звуки "відльотів" чули у двох районах міста, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

ЗГучно було в Центральному районі біля ринку Азовський, поряд з новим російським кварталом. А також у Лівобережному районі біля колишнього пивзаводу.

Можливо, це пов'язано з воєнною ситуацією по лінії Вугледар ‒ Волноваха. Окрім того, вибухи в районі пл. Перемоги в Лівобережному районі. Тут детонація снарядів через знесення будинків, зазначив Андрющенко.

Зараз ви читаєте новину «У Волновасі – "бавовна": снаряд влучив у готель з кадировцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі