понеділок, 21 жовтня 2024 11:54

У столиці вантажівка влетіла в маршрутку з людьми: багато постраждалих
8

У Києві вантажівка влетіла в маршрутку.

У дорожньо-транспортній пригоді на вулиці Вадима Гетьмана за участі вантажівки та маршрутного таксі постраждали дев'ятеро людей, сімох госпіталізували, повідомляє Головне управління Національної поліції у місті Києві.

"Аварія сталася вранці у понеділок, 21 жовтня, на вулиці Вадима Гетьмана в Солом'янському районі Києва. "Газель" на повній швидкості вʼїхала у маршрутку "Атаман", в якій перебували пасажири", - сказано в повідомленні.

На місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП главку поліції, патрульні поліцейські та медики.

Правоохоронці продовжують працювати на місці події та з'ясовують усі обставини ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гелікоптер врізався в радіовежу: серед загиблих - дитина

Київська міська державна адміністрація повідомила, що на зупинці громадського транспорту сталася ДТП внаслідок зіткнення вантажівки з маршрутним транспортом (некомунального автопарку).

"Постраждали дев'ятеро людей, з них сімох госпіталізували. Рятувальники деблокували жінку, яку затиснуло на пасажирському сидінні в маршрутному транспорті, та водія вантажівки. У зв'язку з ДТП на вулиці Вадима Гетьмана рух транспорту ускладнений у напрямку Індустріального шляхопроводу", - йдеться у дописі.

Правоохоронці просять врахувати цю інформацію під час планування маршруту поїздки.

На Вінниччині в аварії загинули шестеро людей, серед них двоє - неповнолітні. ДТП сталася 16 жовтня близько 17:20 неподалік села Писарівка Вінницького району на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине.

Зараз ви читаєте новину «У столиці вантажівка влетіла в маршрутку з людьми: багато постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі