субота, 06 травня 2023 20:31

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ заявили, що спіймали підозрюваного у підриві авто Прилєпіна

У РФ заявили, що спіймали підозрюваного у підриві авто Прилєпіна
6 травня у Російській Федерації підірвався автомобіль, в якому був пропагандист, українофоб, воєнний злочинець Захар Прилєпін. Фото: Слідком

За підозрою в причетності до підриву автомобіля колишнього бойовика угруповання ДНР Захара Прилєпіна затриманий "уродженець України" , раніше засуджений за розбій.

Затриманого нібито впродовж двох днів бачили поряд із будинком, де живе Прилєпін, а згодом біля автомобіля російського письменника і пропагандиста. Про це повідомило пропагандистське агентство ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відреагували на підрив пропагандиста Прилєпіна

Вибух автомобіля з колишнім бойовиком угруповання ДНР Захаром Прилєпіним Слідчий комітет РФ кваліфікував як "теракт", повідомила російська служба Радіо Свобода.

У Слідчому комітеті також зазначили, що близько 11 години, в суботу, 6 травня, в одному з населених пунктів Борського району Нижньогородської області здетонував вибуховий пристрій в автомобілі Audi Q7, в якому перебував Прилєпін.

Унаслідок вибуху загинув водій, а самого Прилєпіна з пораненнями доставили до лікарні.

6 травня у Російській Федерації підірвався автомобіль, в якому був пропагандист, українофоб, воєнний злочинець Захар Прилєпін.

Авто вибухнуло о 10:40 ранку у Нижньому Новгороді. Російські ЗМІ заявили, що Прилєпін отримав поранення. Повідомили, що той їхав до Москви з тимчасово окупованої території України.

Зараз ви читаєте новину «У РФ заявили, що спіймали підозрюваного у підриві авто Прилєпіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі