вівторок, 01 березня 2022 19:22

Спецтема: Війна Росії проти України

В Офісі президента розсекретили нову тактику російських агресорів

В Офісі президента розсекретили нову тактику російських агресорів
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що Кремль поставив за мету бомбардувати українські міста, аби було побільше жертв. Фото: РБК

Росія намагається налякати українців та викликати паніку. Про це на своїй сторінці в Twitter написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Бомбардування великих міст. Щоб були масові жертви серед цивільних. Щоб налякати й викликати паніку. Щоб стерти історичну пам'ять з вулиць українських міст. Ось ключові прояви нової тактики війни РФ", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдарить на випередження: Україна спрямувала ракети у бік Білорусі

Останні дні Росія завдає ударів по цивільному населенню. Гатить ракетами по Києву та околицях, Харкову, Херсону, Чернігову, Охтирці Сумської області. За попередніми даними, унаслідок вторгнення РФ в Україну, вже загинуло понад 300 цивільних. Серед них і діти.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента розсекретили нову тактику російських агресорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі