пʼятниця, 25 січня 2013 20:18

В Одесі борються зі снігопадами, у місто закрили в'їзд вантажівкам

В Одесі борються зі снігопадами, у місто закрили в'їзд вантажівкам
У міськраді стверджують, що комунальники роблять усе можливе для боротьби зі стихією. Фото: lviv.mns.gov.ua

Мер Одеси Олексій Костусєв підписав розпорядження про заборону в'їзду в Одесу міського транспорту.

Як повідомляє департамент інформації і зв'язків із громадськістю Одеської міськради, такі заходи муніципалітет змушений вжити у зв'язку зі складними погодними умовами. У міськраді також стверджують, що комунальники роблять усе можливе для боротьби зі стихією.

"Наразі на вулицях міста працює 77 одиниць спеціалізованої прибиральної техніки КП "Міські дороги". У прибиранні снігу і посипанні вулиць піщано-соляною сумішшю задіяні всі працівники комунального підприємства. Розчищення снігу продовжиться і в нічний час: коли вщухне рух автотранспорту, на вулиці міста виїде важка збиральна техніка. Пішохідні доріжки та зупинки громадського транспорту прибирають і посипають піском і сіллю працівники РЕУ", - розповів віце-мер із питань ЖКГ Анатолій Орловський.

Однак, незважаючи на всі зусилля комунальників, дорога з центру міста у спальні райони, за повідомленнями одеситів, займає не менше години.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі борються зі снігопадами, у місто закрили в'їзд вантажівкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі