субота, 16 січня 2016 04:30

В Миколаєві посадовці на ремонті військових містечок "заробили" 7 мільйонів

В Миколаєві посадовці на ремонті військових містечок "заробили" 7 мільйонів
www.svoboda.org.ua

Військові посадовці Миколаївського гарнізону впродовж 2014-2015 років "заробили" 7 мільйонів гривень на ремонті військових містечок.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України.

Як зазначається, прокуратура розслідує факт зловживання службовим становищем посадовими особами Південного-Східного територіального квартирного-експлуатаційного управління, які безпідставно завищили вартість робіт з капітального ремонту будівель військових містечок.

"Впродовж 2014-2015 років посадовці Південного-Східного територіального квартирного-експлуатаційного управління, використовуючи службове становище, за попередньою змовою уклали договори генерального підряду з трьома комерційними підприємствами, в результаті чого безпідставно завищили вартість виконаних робіт з капітального ремонту будівель, розміщених на територіях військових містечок. Державі завдано збитків на суму понад 7 млн грн", - повідомляють у військовій прокуратурі.

Триває досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «В Миколаєві посадовці на ремонті військових містечок "заробили" 7 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі