понеділок, 25 листопада 2013 14:25

В Кременчуці загинув байкер: після зіткнення з бусом він потрапив ще й під легковик

24 листопада близько 19.00 в місті Кременчук Полтавської області в районі транспортної зупинки "Героїв Сталінграду" по вулиці 50-річчя Жовтня під час аварії загинув 19-річний мотоцикліст. Причину аварії встановили по камерах відеоспостереження.

"Водій мікроавтобусу "Мерседес" повертав ліворуч, але не дав дорогу мотоциклісту, який рухався в зустрічному напрямку. Після зіткнення з мікроавтобусом, мотоцикліста викинуло на смугу зустрічного руху під колеса автомобіля "Опель", ним керував 21-річний чоловік, - повідомили в Полтавській обласній автодорожній інспекції".

Міщани говорять, водій мотоциклу - місцевий байкер. Він помер в лікарні. Водій "Мерседесу" втік з місця аварії. Патрульна служба знайшла автомобіль на одній із міських автостоянок. Водієм мікроавтобусу виявився 28-річний місцевий.

На кременчуцьких місцевих форумах пишуть, що того дня бачили схожого байкера, який їздив по місту на великій швидкості в мікрорайоні Молодіжний, різко рушав на світлофорах.

Це другий випадок в місті за останні три місяці, коли в аварії загинув байкер.

Зараз ви читаєте новину «В Кременчуці загинув байкер: після зіткнення з бусом він потрапив ще й під легковик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі