субота, 23 листопада 2013 12:30

Ващук вже самостійно пересувається і харчується

Ващук вже самостійно пересувається і харчується
Ващуку потрібен місяць, щоб одужати після ДТП ФОТО: kiev.segodnya.ua

Екс-динамівець Владислав Ващук йде на поправку після ДТП. "Пацієнт почувається нормально. Виписувати поки не плануємо - будемо дивитися на стан здоров'я, - розповідає головлікар 17-ї лікарні Микола Дьомін. - Футболіст самостійно пересувається, харчується, активно спілкується з друзями. Крапельницю вже не ставимо, як піде на поправку - випишемо. Завершувати лікування буде вдома. На реабілітацію піде близько місяця".

За словами Дьоміна, особливий догляд Ващуку не потрібен. Доктор розповів, що до футболіста приходять багато відвідувачів, діти і колишня дружина Маргарита Січкар.

"Почувається нормально, як сказав головлікар: все йде, як має бути, без ускладнень. Принесла йому листи від дітей", - розповіла Маргарита.

Нагадаємо, 20 листопада на Окружній дорозі Ващук потрапив у ДТП, врізавшись у сміттєвоз. Вчора міліція почала кримінальне провадження за статтею "Порушення правил руху", що передбачає до 3 років в'язниці.

"Проведуть експертизи. Водій вантажівки допитаний, Ващук - ні, оскільки він у лікарні", - розповіли у міліції. Хто винуватець ДТП - поки неясно.

Зараз ви читаєте новину «Ващук вже самостійно пересувається і харчується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі