середа, 20 листопада 2013 15:24

У Ващука зламані ребра - екс-дружина Маргарита Січкар

У Ващука зламані ребра - екс-дружина Маргарита Січкар
Фото: persona-ua.ru

Спортивний директор "Арсеналу" та колишній футболіст "Динамо" Владислав Ващук досі знаходиться в реанімації. Про це в коментарі Gazeta.ua заявила колишня дружина Ващука Маргарита Січкар.

"Його стан зараз середньої тяжкості: зламані ребра, і забій легені. Руки-ноги цілі. Зараз він поки що в реанімації. Лікарню не скажу, бо будете тероризувати лікарів", - розповіла вона.

Раніше Маргарита заявляла, що вони майже не спілкуються. Пара має двох спільних дітей Віталія й Василісу.

"Я шокований від такої новини. Владислав нормально водить. Спричинити таку аварію не міг", - сказав екс-динамівець Віктор Леоненко.

Нагадаємо, сьогодні у Святошинському районі столиці, о 7:00 ранку автомобіль футболіста "Тойота Кемрі" рухався по Окружній дорозі (Жулянський шляхопровід) у напрямку вулиці М.Трублаїні. У попутному напрямку рухався вантажний автомобіль марки "Форд".

Попередньо встановлено, що футболіст намагався зробити різкий маневр і обігнати справа. Але з невстановлених причин, маневр закінчився зіткненням двох автомобілів.

Найбільше постраждав автомобіль футболіста, задня частина якого розбита повністю.

Сам футболіст доставлений в одну зі столичних лікарень. Попередній діагноз - закрита черепно-мозкова травма. Водій вантажівки не постраждав.

Проводяться першочергові слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «У Ващука зламані ребра - екс-дружина Маргарита Січкар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі