середа, 20 листопада 2013 12:31

На Кіровоградщині "Жигулі" влетіли в арку із назвою колгоспу: двоє загиблих

19 листопада об 11.00 в Маловисківському районі Кіровоградської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль "ВАЗ-2101" на швидкості влетів у залізобетонну конструкцію. Внаслідок чого 42-річний водій загинув на місці, а його 46-річна і 48-річна пасажирки з тяжкими травмами доставлені в лікарню. Молодша жінка невдовзі померла, повідомляє Ольга Волок з обласного ДАІ.

"Вони їхали із Великої Виски у Мар'янівку. Водій Микола із Великої Виски, а Світлана із Наталею із нашого села. На повороті за 200 метрів від хат стоїть металева арка з колишньою назвою колгоспу "Мар'янівський". Всередині неї внизу бетонний стовп, висотою з 1,5 м. Машина в нього в'їхала так, що її при ударі трохи розвернуло. Світлана сиділа на передньому сидінні, через важкі травми лікарям не вдалося врятувати жінку. Вона жила з батьками. Це моя однокласниця. Була хорошою людиною. Двічі виходила заміж, але невдало. Дітей не було. Працювала в місцевому кафе. Наталя живе із співмешканцем Гришею, має сина й дочку. Водій робить у якогось фермера трактористом. На місце трагедії вчора виїжджала наша бригада, але я був вихідним", - розповів водій швидкої допомоги сільської лікарні 46-річний Сергій Булацел.

Автомобільно-технічна експертиза проводить досудове розслідування та з'ясовує обставини і причини ДТП.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині "Жигулі" влетіли в арку із назвою колгоспу: двоє загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі