понеділок, 18 листопада 2013 15:30

У Тернополі іномарка в'їхала у зупинку громадського транспорту: постраждало троє людей

Учора близько 23:30 на вулиці Злуки у Тернополі автомобіль "Дачіа-Логан", повертаючи ліворуч, не пропустив "Ауді", що рухалася у попутньому напрямку до перехрестя "Злуки-Текстильна-Збаразька". У результаті іномарка в'їхала у зупинку громадського транспорту, постраждало троє людей. Двох із них забрали до лікарні,третій відмовився від госпіталізації.

Про це повідомили у прес-службі УМВС в Тернопільській області.

Як розповів Gazeta.ua Василь Барановський, начальник сектору профілактичної роботи обласного УДАІ, слідство з'ясовує, чи можна було уникнути удару.

"За правилами дорожнього руху, водій "Дачії" мав спочатку перелаштуватися у крайнє ліве положення на проїжджій частині, і тільки після цього повертати ліворуч. Повертати із крайнього правого заборонено", - зазначив Барановський. – "Як наслідок, автомобіль в'їхав в бік "Ауді", а "Ауді" – в зупинку. Чи стояли на цій зупинці люди, чи просто ішли, і чи можна було уникнути удару, буде з'ясовувати слідство".

За попередніми даними, причиною аварії могло стати алкогольне сп'яніння 35-річного водія "Дачії".

"У шофера одразу взяли кров на аналіз для подальшого дослідження. За попередніми даними, до аварії призвело те, що 35-річний водій Дачіа-Логан керував транспортним засобом у стані сп'яніння. Але це вже будуть встановлювати слідчі", - наголосив офіцер. – "А за кермом "Ауді" був 45-річний чоловік. Що ж до постраждалих, то в 17-річної львів'янки закритий перелом тазу, а в 22-річного тернополянина – забої і осадження поперекової ділянки, ніг, забій гомілок, можливий забій нирок. Третій потерпілий, 20-річний хлопець, не госпіталізовувався".

Василь Барановський не пригадує жодного схожого випадку такого ДТП у Тернополі.

"Аварії стаються щодня. Але я схожого ДТП у місті не пригадую. Принаймні, за 14 років моєї служби такого не було, щоб автомобіль в'їжджав у зупинку громадського транспорту", - сказав він.

У міліції наголошують, що це вже не перше серйозне порушення водія "Дачії-Логан". За два роки він уже втретє потрапляє у поле зору ДАІ. Так, минулоріч даївці затримували його і притягували до адмінвідповідальності за керування автомобілем у стані сп'яніння, а у лютому 2013-го він спричинив ДТП із матеріальними збитками. Міру покарання визначить суд.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі іномарка в'їхала у зупинку громадського транспорту: постраждало троє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі