понеділок, 18 листопада 2013 17:24

У Єгипті потяг розчавив 30 людей, які поверталися із весілля

Велика автокатастрофа за участю потяга сталася в понеділок вранці у Єгипті. За попередніми даними, загинули понад 30 людей, передає ИТАР-ТАСС, посилаючись на дані служб цивільної оборони та з надзвичайних подій.

Є побоювання, що число жертв буде ще зростати, зазначає BBC. Ще 28 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості, деякі перебувають у критичному стані, передає AP.

Трагедія сталася біля села Дахшуре. Товарний потяг, що прямував з міста Бені-Суейф, протаранив мікроавтобус і ще два транспортні засоби, включаючи вантажівку, на переїзді в районі Гізи.

За попередніми даними, переїзд був закритий, працювали попереджувальні сигнали світлофора, однак водії проігнорували їх і спробували перетнути колії, незважаючи на наближення потягу. Водій потягу не встиг загальмувати. В результаті товарняк на повному ходу врізався в порушників.

Більшість загиблих - члени однієї сім'ї, які поверталися на мікроавтобусі з весілля в Каїрі.

В даний час єгипетська поліція проводить розслідування інциденту. Офіційна заява буде зроблена пізніше, повідомило джерело в МВС країни агентству Reuters.

Тим часом арабський новинний сайт Al-Ahram повідомляє, що два сторожа залізничного переїзду, на якому сталося ДТП, були заарештовані.

Зараз ви читаєте новину «У Єгипті потяг розчавив 30 людей, які поверталися із весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі