субота, 23 листопада 2013 17:37

Усик розбив машину в ДТП

Усик розбив машину в ДТП
В ДТП ніхто не постраждав ФОТО: kp.ua

ДТП сталося на одній з вулиць Сімферополя. Знаменитий олімпійський чемпіон Олександр Усик їхав з дружиною і дітьми на Skoda у бік будинку, коли в його машину врізався інший автомобіль, пише "Комсомольская правда".

"За кермом машини, яка протаранила наше авто, була дівчина, - розповіла дружина Олександра Усика Катерина. - За правилами вона повинна була поступитися нам дорогою, але цього не зробила. Слава Богу, всі цілі, так як Саша їхав на невеликій швидкості. Тільки донька сильно перелякалася".

В результаті зіткнення сильно постраждала машина боксера. У ДАІ Криму подію поки не коментують.

Нагадаємо, 20 листопада футболіст Владислав Ващук потрапив у ДТП на столичній Окружній дорозі в районі Жулянського шляхопроводу.

За попередніми даними, Ващук на автомобілі Toyota Camry намагався обігнати вантажний автомобіль, що рухався у попутному напрямку, але не впорався з маневром і врізався у вантажівку. Ващука доставили до лікарні з діагнозом черепно-мозкова травма. Водій вантажівки не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Усик розбив машину в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі