субота, 14 січня 2023 15:42

Спецтема: Війна Росії проти України

У Києві та ще двох областях застосували екстрені відключення світла: відома причина

У Києві та ще двох областях застосували екстрені відключення світла: відома причина
Компанія ДТЕК повідомила про застосування екстрених відключень електроенергії у Києві, Київській та Одеській областях. Фото: informator

Компанія ДТЕК повідомила про застосування екстрених відключень електроенергії у Києві, Київській та Одеській областях через загрозу ракетних атак.

Це вимушений превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури у разі можливих пошкоджень. Про це повідомила пресслужба компанії у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звідки і чим Росія у суботу вдарила по Києву ‒ в Повітряних силах розповіли

"Через загрозу ракетної атаки у Києві, Київській та Одеській областях застосовуються екстрені відключення світла. Це вимушений превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ворожі ракети досягнуть цілі", – йдеться у повідомленні.

У більшості областей України 14 січня близько 14:40 оголошено повітряну тривогу. Є загроза ракетних ударів.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що перші ракети вже над Україною. Повідомляють про перші звуки вибухів в Одесі, у Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Львівській областях.

Зараз ви читаєте новину «У Києві та ще двох областях застосували екстрені відключення світла: відома причина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі