неділя, 20 жовтня 2024 10:57

Спецтема: Війна Росії проти України

У 12-ти областях збивали російські дрони: деталі нічної атаки

Вночі проти 20 жовтня росіяни вчергове атакували Україну балістичними ракетами з території Криму та ударними БпЛА типу Shahed.

Ворог також випустив дрони невстановленого типу з районів Єйська та Приморсько-Ахтарська (РФ). Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Українські військові знищили 31 ворожий дрон
Українські військові знищили 31 ворожий дрон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський удар по Кривому Рогу: кількість постраждалих зросла

Загалом радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та здійснено супровід 51 повітряної цілі: 49-ти ворожих безпілотників та двох балістичних ракет "Іскандер-М".

"Повітряний напад відбивали авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України", - йдеться у повідомленні.

Станом на 10.00 в результаті протиповітряного бою підтверджено збиття 31 ворожого БпЛА у Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Львівській, Одеській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Київській, Миколаївській, Дніпропетровській та Донецькій областях.

"13 російських безпілотників локаційно втрачено, інформація щодо збиття або падіння уточнюється та оновлюється. Два ворожих БпЛА полетіли у напрямку Білорусі", - зазначили у Повітряних силах.

На Київ вночі проти 20 жовтня безпілотники запустили з південного та північно-східного напрямків. Баражуючі боєприпаси заходили на столицю кількома хвилями.

Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася двічі і сумарно тривала близько трьох годин. Приблизно десяток російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знешкоджені на підступах та на території столиці.

Зараз ви читаєте новину «У 12-ти областях збивали російські дрони: деталі нічної атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі