неділя, 20 жовтня 2024 06:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено близько десятка дронів: РФ вночі знову атакувала Київ

Знищено близько десятка дронів: РФ вночі знову атакувала Київ
Росія атакувала Київ ударними дронами. Фото: ukrinform.ua

Російські загарбники вночі проти 20 жовтня вчергове атакували Україну ударними дронами.

Зокрема, на Київ безпілотники запустили з південного та північно-східного напрямків. Баражуючі боєприпаси заходили на столицю кількома хвилями. Про це повідомив начальник Київської МВА Сергій Попко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські дрони знову "атакували" Білорусь

Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася двічі і сумарно тривала близько трьох годин.

"Приблизно десяток російських ударних дронів, які загрожували Києву, були знешкоджені на підступах та на території столиці. Точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні сили. Попередньо, в столиці обійшлося без руйнувань, інформація щодо постраждалих не надходила", - зазначив Попко.

Дані оперативного зведення ще оновлюються та уточнюються.

"Прошу всіх киян завжди відповідально ставитися до оголошення небезпек, не нехтувати правилами і завжди користуватися укриттями. Бережіть себе!" - наголосив Попко.

У ніч проти 19 жовтня російські окупанти завдали удару по Україні керованими авіаційним ракетами. А також ударними БпЛА типу Shahed та дронами невстановленого типу.

Радіотехнічними військами виявлено та здійснено супровід понад 100 повітряних цілей. Більшість безпілотників знищила українська ППО.

Зараз ви читаєте новину «Знищено близько десятка дронів: РФ вночі знову атакувала Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі