пʼятниця, 02 лютого 2024 10:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено російського генерала - деталі удару по аеродрому "Бельбек"

Знищено російського генерала - деталі удару по аеродрому "Бельбек"
Внаслідок удару по тимчасово окупованому Криму знищено російського генерала Олександра Татаренка. Фото: t.me/Crimeanwind

Внаслідок українського удару по військовому аеродрому "Бельбек" у тимчасово окупованому Севастополі ліквідовано російського генерала.

Загалом в результаті удару знищено 10 військовослужбовців РФ. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер" з посиланням на російські пабліки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуменюк розповіла про атаку на Крим

За даними російських джерел, ліквідовано командира авіаційної ескадрильї генерал-лейтенанта Олександра Татаренка.

Дві ракети вразили командний пункт 38-го винищувального авіаційного полку, ще одна ракета атакувала пункт зв'язку аеродрому.

Паблік також повідомляє, що українські військові запустили ракети по несподіваних для росіян маршрутах. Більшість з них пройшли над водною поверхнею Чорного моря.

У середу, 31 січня, в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Зокрема, було завдано удару по окупованому аеродрому "Бельбек". На це натякнув командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram.

Він подякував усім, хто долучився до ударів по аеродрому в окупованому Криму. Раніше про ракетну атаку повідомляли самі окупанти.

Зараз ви читаєте новину «Знищено російського генерала - деталі удару по аеродрому "Бельбек"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі