четвер, 24 лютого 2022 21:27

Українські воїни міцно утримують свої позиції - ООС

Українські воїни міцно утримують свої позиції - ООС
ЗСУ чинить запеклий опір російській навалі. Фото: slovoidilo.ua

Об'єднані сили контролюють ситуацію у Донецькому районі.

"Станом на 20:00 ситуація у Донецькому оперативному районі напружена, але контрольована Об'єднаними силами. Тривають обстріли зі сторони російсько-окупаційних військ", йдеться у зведенні ООС у Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили російський десант і відбили аеропорт у Гостомелі - уточнено

Повідомляється, що усі військові підрозділи чинять запеклий опір російській навалі, а українські воїни демонструють безпрецедентну мужність та героїзм. Об'єднані сили змогли зірвати кремлівський план швидкого наступу.

"Незважаючи на численні атаки ворога, авіацію, артилерійські та ракетні удари, а також велику кількість броньованої техніки, ворог не зміг просунутися вглиб України на східному напрямку. Українським захисникам вдалося відбити атаки, відстояти та утримати всі ключові населені пункти та об'єкти інфраструктури", повідомляють у пресслужбі Об'єднаних сил.

На Луганському напрямку протягом дня найзапекліші бої точилися за Щастя, Станицю Луганську, Лобачеве, Біловодськ, Старобільська. У боях за Щастя було знищено два ворожих танки та захоплено один танк і одну ЗУ-23-2.

В районі окупованої Сентянівки українські артилеристи зупинили вогнем ворожу змішану колону броньованої техніки, градів та автомобільної техніки.

На Донецькому напрямку найгарячіше було в районах населених пунктів Новотроїцьке, Новогнатівке, Павлопів та Піщевик.

Станом на зараз нових спроб прориву противника не зафіксовано, спостерігається зменшення вогневої активності на деяких напрямках.

Українські воїни міцно утримують свої позиції та завдають втрат агресору.

Президент Росії Володимир Путін близько 4:00 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України. У різних містах нашої держави лунають вибухи. Ворог атакував прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску. Атаки відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки й стрілецької зброї.

По всій Україні запровадили воєнний стан, у низці міст - комендантську годину.

Зараз ви читаєте новину «Українські воїни міцно утримують свої позиції - ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі