вівторок, 11 червня 2024 02:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські бійці "приземлили" російський Су-25

Українські бійці "приземлили" російський Су-25
Українські бійці збили російський штурмовик Су-25. Фото: mig.com.ua

Українські захисники збили російський військових літак Су-25 на Покровському напрямку, який залишається "найгарячішим" на лінії фронту.

Тут за добу було ліквідовано та поранено майже дві сотні загарбників. Про це повідомляє Telegram-канал Сухопутних військ ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці збили російський штурмовик Су-25

Упродовж доби російські загарбники завдали по території України два ракетних удари із застосуванням п'яти ракет та 45 авіаційних ударів із застосуванням 64 КАБів, залучили 486 дронів-камікадзе.

Крім того, противник здійснив понад 2900 обстрілів по позиціях Сил оборони України та населених пунктах із застосуванням артилерії, мінометів, стрілецької зброї та озброєння бойових машин.

Су-25 - це одномісні броньовані дозвукові штурмовики. Призначені для авіаційної підтримки у зоні бойових дій вдень та вночі за умов візуальної видимості цілі. Також їх використовують для знищення об'єктів, коли є льотна погода. Об'єктом ураження можуть бути наземні та надводні цілі, повітряні маловисотні, повільні цілі – тобто гелікоптери та транспортні літаки.

Впродовж травні українські захисники збили вісім на російських "сушок". Частину з них - на Покровському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Українські бійці "приземлили" російський Су-25». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі