вівторок, 12 квітня 2022 20:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Українці знищили ворожу колону завдяки пропагандистському відео

Українці знищили ворожу колону завдяки пропагандистському відео
На Харківщині ворожі танки потрапили у засідку. Фото: "Укрінформ"

На Ізюмському напрямку ЗСУ розбили колону танків Кантемирівської дивізії, які знімав на відео російський пропагандист Олександр Коц.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.

"12 квітня. Нова колона російських танків четвертої гвардійської танкової Кантемирівської дивізії, парадної дивізії російських збройних сил, зайшла на схід України. Колона була повністю розбита, а цей Т-80 став трофеєм", - вказав він.

Коц знімав цю колонну на переправі через річку Сіверський Донець у районі Ізюму "для вирішального прориву".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ показали гори тіл знищених кадировців: кадри 18+

"Завдяки точним координатам, точному маршруту руху, переданому російськими пропагандистами, колона прямо потрапила в засідку Збройних сил України. Кілька танків знищено, а два танки українські воїни захопили, один з них – в абсолютно справному стані", - зазначив журналіст.

Російське командування переглядає умови контрактів для участі в бойових діях за межами РФ і унеможливлення їх розірвання з боку військових. Ворог перегруповує і переміщує підрозділи до районів зосередження на Слобожанському і Донецькому напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Українці знищили ворожу колону завдяки пропагандистському відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі